30 juni 2010

Energiemanagment met Cisco

Netwerkbedrijven worden energiemanagementbedrijven. Zoals Cisco . Het bedrijf introduceert nieuwe technologieën, gebaseerd op het recent aangekondigde Connected Grid-portfolio. Met de producten kunnen bedrijven volgens Cisco hun energieverbruik beter controleren en beheren, om zo kosten en CO2-uitstoot te besparen.

Smart Connected Buildings
Cisco kondigt onder andere updates aan van zijn Smart Connected Buildings-portfolio, waaronder de nieuwe Cisco Network Building Mediator Manager 6300. Deze maakt gecentraliseerd beheer mogelijk van Smart Connected-gebouwen voor wereldwijde ondernemingen. Daarnaast introduceert het de nieuwe Cisco Network Builder Mediator 3.1 die naar eigen zegggen een betere integratie en zichtbaarheid biedt van het energieverbruik in gebouwen en door IT.

Het is een oplossing die informatie over de aanwezigheid van het netwerk weergeeft, zodat exploitanten realtime inzicht hebben in de status en de toegankelijkheid van hun wereldwijde gebouwen. Het verbruik, eventueel wereldwijd, wordt onder andere getoond middels grafische schermen.

Bekijk de video

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren? Graag! Maar de redactie keurt reacties wel eerst even goed.