17 maart 2010

Light+Building: alles over LED + energie-efficiency

Wie op de hoogte wil zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van licht en techniek, raad ik aan in april af te reizen naar Frankfurt am Mainz. Op Light+Building, beurs voor architectuur en techniek, staan daar van 11 tot 16 april 2010 zo’n 2.200 exposanten, waaronder alle nationale en internationale marktleiders.

Op een volgeboekt beursterrein van meer dan 240.000 vierkante meter tentoonstellingsoppervlakte kunnen de bezoekers in het kader van het centrale thema 'Energie-efficiëntie in licht, elektrotechniek en huis- en gebouwautomatisering' innovaties en energiebesparende
systeemoplossingen bekijken.

Meer dan 1.500 bedrijven in 5 hallen geven informatie over verlichting – onder andere technische verlichting, designlampen en lichttechnische componenten en toebehoren. LED-verlichting is een belangrijk onderdeel van de beurs.

Het thema energie-efficiënte gebouwsysteemoplossingen, elektro-installatie en gebouwinfrastructuur in hal 8.0 en 9.0 wordt getoond met onder andere expositie als energie- en gegevensoverdracht, kabelmanagement, bliksembeveiliging en beschermingssystemen tegen overspanning. De meest recente stand der techniek is te zien op Smart Metering.

In hal 11.0 draait alles rond componenten en systemen voor energieverdeling- en sturing, laagspanningsschakelkasten en schakelkastbouw, netwerkinfrastructuur en veiligheidssystemen.

Designgeoriënteerde elektrische installaties en gebouwsysteemtechniek hebben hun plaatsje gevonden in hal 11.1.

In hal 9.0 tonen 150 exposanten toekomstgerichte oplossingen voor huis- en gebouwautomatisering, facility management, contracting en andere gebouwsysteemtechnieken voor, zoals fotovoltaïsche systemen en zonnebeschermingstechnieken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren? Graag! Maar de redactie keurt reacties wel eerst even goed.