28 mei 2010

Ledzworld wint LIGHTFAIR International 2010 Innovation Award

Kijk, dat is mooi. Doe je voor het eerst mee met een wedstrijd en dan win je ook nog! Het overkwam Ledzworld Technology met de Dimbare LED-lamp. Bulb Cree 7W CTA.

De LIGHTFAIR International 2010 Innovation Award wordt jaarlijks tijdens de grootste beurs wereldwijd op het gebied van de verlichtingsbranche, de LIGHTFAIR International , uitgereikt. De award wordt toegekend aan de meest vernieuwende producten op het gebied van verlichting die in de afgelopen 12 maanden zijn geïntroduceerd.

Dimmen mogelijk
De LED lamp heeft een met kleurveranderende dimfunctie (CTA) en ingebouwde beveiliging tegen oververhitting. Hij werd door de jury als meest innovatief product in de categorie ‘conventionele lampen’ geselecteerd. Met name de vernieuwende dimmogelijkheden en ingebouwde temperatuurcontrolesysteem (TCS) die de lamp beschermt tegen oververhitting, gaven de doorslag. De lamp is volgens Ledzworld niet alleen volledig traploos dimbaar op alle bestaande typen dimmers, maar verandert net als traditionele dimbare lampen ook van kleur tijdens het dimmen, waardoor een warmere sfeerverlichting is te creëeren.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren? Graag! Maar de redactie keurt reacties wel eerst even goed.