18 juni 2010

C2C Silver certificaat voor Ahrend 500

Als eerste Europese producent van kantoormeubilair krijgt Ahrend een cradle-to-cradlecertificaat ‘Silver’ voor het Ahrend 500 meubelprogramma. In 2008 kondigde Ahrend aan haar bedrijfsvoering te zullen inrichten volgens het cradle-to-cradlegedachtegoed (C2C) van de Duitse chemicus Braungart en de Amerikaanse architect McDonough.

Ahrend 500
De Ahrend 500 - een ontwerp van Wijtse Rodenburg - is één van de internationale bestsellers van Ahrend. Ahrend 500 is een meubelprogramma, geschikt voor alle soorten werkplekken. Volgens Ahrend is het programma flexibel: werken en vergaderen, zittend en staand werken, individueel en in teams; modulair opgezet, snel te monteren en aan te passen; schakelbaar en overal inzetbaar; ergonomisch verantwoord en volledig recyclebaar.

C2C-certificaat
Het eerste C2C-certificaat wordt op 24 juni uitgereikt aan Peter-Paul Hendrikx, Directeur Ahrend Inrichten, tijdens het eerste gezamenlijke C2C Café van de Nederlandse bedrijven Ahrend, Desso, Van Gansewinkel en Mosa. Plaats van handeling is de NOW Flagship Store van Ahrend in Amsterdam-Zuidoost.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren? Graag! Maar de redactie keurt reacties wel eerst even goed.