25 juni 2010

yoyo is Closing the loop

BührmannUbbens Office Products realiseert met yoyo als eerste leverancier in Nederland een gesloten kring voor kantoorpapier. yoyo is nu eveneens genomineerd voor de Benelux Office Products Awards.

Efficiency
yoyo is de eerste totaaloplossing in Nederland waarbij de levering van papier en het ophalen van uw afvalpapier door dezelfde partij wordt verzorgd. Zo wordt transport efficiënter benut en kan CO2 uitstoot worden gereduceerd. Zie ook een eerder bericht over yoyo.

7 x hergebruik
Een groot deel van het in Nederland gebruikte papier wordt ingezameld om gerecycled te worden. Slechts een klein gedeelte van dit ingezamelde papier _ nog geen tien procent _ komt terug als kantoorpapier. De vezels die worden gebruikt voor de productie van kantoorpapier kunnen tot wel zeven keer worden hergebruikt in recycled kantoorpapier. BührmannUbbens Office Products garandeert dat het ingezamelde papierafval met 100% zekerheid terugkomt als kantoorpapier zodat de levensduur van iedere gebruikte natuurlijke vezel tot een maximum wordt verlengd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren? Graag! Maar de redactie keurt reacties wel eerst even goed.