01 november 2010

Nieuwe vergaderstoel Ahrend

En weer een introductie van Ahrend. Een nieuwe bezoekers- en vergaderstoel van de hand van Sigurd Rothe, die ook de Ahrend 350-bureau- en vergaderstoel ontwierp.

Ahrend 463 heeft een stalen frame dat voor optimale stabiliteit zorgt. Het frame kan verchroomd of in een matte poederlak worden geleverd. Een curve in de kuip optimaliseert de zit en geeft de stoel elegantie. De (optionele) armlegger loopt door in de achterpoot.
Toepassingen
Ahrend 463 is door zijn ontwerp en karakteristieken bij uitstek geschikt als bezoekers- en conferentiestoel. Uitvoering is mogelijk in geheel wit of geheel zwart.
Ahrend 463 wordt geleverd in twee (stapelbare) vierpootsuitvoeringen en een slede-uitvoering. Het frame met gebogen buizen zorgt voor een zeer comfortabele, ‘mee-verende’ zit. De kuip is gemaakt van polypropyleen, een goed recyclebaar materiaal.
Armleggers zijn optioneel verkrijgbaar in de kleur van de kuip. Ze zijn, net als de kuip, van recyclebaar polypropyleen. De pootdoppen zijn ‘gericht’ gemonteerd. De vierpootsuitvoering is stapelbaar op rubberen buffers. Deze voorkomen beschadigingen en voorkomen dat de stoelen gaan glijden als de stoelen gestapeld zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren? Graag! Maar de redactie keurt reacties wel eerst even goed.