15 maart 2011

Vernieuwde versie management-software APC voor datacenters

APC by Schneider Electric levert hard- en software op het gebied van energievoorziening en koeling. De software is ontworpen om de beschikbaarheid en energie-efficiëntie te verhogen binnen zakelijke netwerken, datacenters en productieomgevingen.


Integratie met VMware vSphere 4.1
In de nieuwe versie van zijn InfraStruxure Management Software-portfolio zijn functies voor controle op en overzicht over het netwerk uitgebreid. De onderdelen InfraStruxure Central Monitoring Suite en InfraStruxure Operations Suite zijn in de nieuwe versie 6.2 opgewaardeerd. Zo is het leveranciersonafhankelijke platform nu volledig geïntegreerd met VMware vSphere 4.1.

Automatische instellingen
Ook nieuw in InfraStruxure Operations Suite 6.2 is de configuratiemogelijkheid in InfraStruxure Designer. Hiermee kunnen beheerders volgens de leverancier alle instellingen automatisch invoeren. Elementen zoals de vorm van de ruimte, de plaatsing van de apparatuur en de energie- en koelingsfactoren kunnen automatisch vanuit InfraStruxure Designer worden ingevoerd in InfraStruxure Operations.

Realtime monitoren
InfraStruxure Central Monitoring Suite 6.2 is een realtime monitoringsyseem dat vanuit iedere locatie kan worden beheerd. De suite kan worden geïntegreerd met andere beheersystemen en biedt rapportage vanuit een enkel dashboard.

De nieuwe versie houdt snapshots bij van de batterijduur, UPS-load, geschiedenis van de verschillende meetinstrumenten, actieve systemen en de toestand van de atmosfeer in het datacenter. Daarnaast kan InfraStruxure Central Monitoring Suite 6.2 trends bijhouden. Op basis van deze trends is het mogelijk instelbare alarmen weer te geven, zodat datacenters pro-actief beheer kunnen toepassen. De nieuwe InfraStruxure Management Migration Utility biedt een gestroomlijnde migratie van InfraStruxure Manager naar InfraStruxure Central 6.2.

Overige verbeteringen
APC by Schneider Electric heeft ook de losse diensten in het portfolio verbeterd. De InfraStruxure Management Software Portfolio 6.2 beschikt over de InfraStruxure Central Configuration-dienst. Deze maakt het installeren van appliances en het configureren van software gestroomlijnder en eenvoudiger.

InfraStruxure Energy Efficiency Configuration is een nieuwe dienst waarmee de InfraStruxure Energy Efficiency Application wordt ingesteld, zodat deze gegevens over de PUE en de subsystemen doorgeeft. InfraStruxure Administrator Training is een programma dat beheerders op weg helpt in het gebruik van de InfraStruxure-software.

InfraStruxure Management Software Portfolio 6.2 integreert met en sluit aan op beheersystemen en datacenterapparatuur van verschillende leveranciers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren? Graag! Maar de redactie keurt reacties wel eerst even goed.