08 maart 2011

Nieuwe vastgoedprijs voor kantoorgebruikers

Jones Lang LaSalle introduceert de ‘Winning Workplace Award’, een jaarlijkse vastgoedprijs die wordt uitgereikt aan een kantoorgebruiker die op een vooruitstrevende en innovatieve manier invulling geeft aan ontwikkelingen op de kantoorgebruikersmarkt, zoals Het Nieuwe Werken.

Met deze nieuwe prijs plaatst Jones Lang LaSalle de kantoorgebruikers in het centrum van de veranderingen op de kantorenmarkt. De vastgoedadviseur wil hiermee bijdragen aan het inzicht bij marktpartijen én overheden dat Nederland toe moet naar een vraaggestuurd aanbod.

Van 1 tot en met 20 april kunnen ‘Winning Workplaces’ worden aangemeld via de website winningworkplaces.nl (online vanaf 1 april). Een onafhankelijke jury selecteert eind april uit alle genomineerden een shortlist. Vervolgens kan er tot eind mei online worden gestemd om te bepalen welke kantoorgebruiker de ‘Winning Workplace Award 2011’ in ontvangst neemt.

UitreikingDe uitreiking van de eerste award – door Marijn Snijders, CCO van Jones Lang LaSalle - zal plaatsvinden op 7 juni 2011, voorafgaand aan het ‘Eindgebruikersdebat’ op de Provada, de jaarlijkse vastgoedbeurs in de RAI in Amsterdam.

Wie nu al ‘Winning Workplaces’ wil aanmelden voor de ‘Winning Workplace Award 2011’, kan contact opnemen met Silvia van Nieuwenhuizen via 020-5 405 405 of silvia.van-nieuwenhuizen@eu.jll.com.

Jury
De jury die de shortlist van genomineerden samenstelt voor de ‘Winning Workplace Award 2011’ bestaat uit:
• Flip Verwaaijen, voorzitter CoreNet, de internationale belangenvereniging voor kantoorgebruikers;
• Wim Kooyman, hoofdredacteur Facility Management Magazine en Real Estate Magazine;
• Bart Vos, interieurarchitect en productvormgever en mede-eigenaar van Vos Interieur;
• Ruurd Baane, auteur van het boek ‘Het Nieuwe Werken ontrafeld’ en partner bij Bright & Company;
• Eric Martens, Director Occupier Services bij Jones Lang LaSalle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren? Graag! Maar de redactie keurt reacties wel eerst even goed.