19 mei 2011

Genomineerden Winning Workplace Award 2011 bekend

De vijf genomineerden voor Jones Lang LaSalle’s Winning Workplace Award 2011 zijn bekend gemaakt:


· KPN-hoofdkantoor, Den Haag
· Oracle-hoofdkantoor Nederland, Utrecht
· SNS REAAL-hoofdkantoor, Utrecht
· TCN-hoofdkantoor, Utrecht
· Vodafone-hoofdkantoor, Maastricht

Alle genomineerden zijn volgens de jury ‘kantoorgebruikers die vooruitstrevend inspelen op nieuwe huisvestingstrends en daarmee op de veranderende behoefte van medewerkers’.

Vanaf donderdag 19 mei tot en met zondag 29 mei kan het publiek zijn stem uitbrengen op winningworkplace.nl. Het resultaat van deze stemming – in combinatie met het oordeel van de jury – bepaalt de winnaar.
De uitreiking van de Award vindt plaats tijdens de vastgoedbeurs Provada op dinsdag 7 juni 2011 om 12:00 uur in restaurant First Floor van de RAI in Amsterdam.

De genomineerden zijn beoordeeld op de volgende aspecten:
· Gebouw en werkplek: de manier waarop invulling is gegeven aan ruimtegebruik, activiteitengerelateerde werkplekken, ICT-infrastructuur en -faciliteiten en duurzaamheid.
· Locatie: aanwezigheid van voorzieningen in de omgeving, de functiemix in de omgeving, multimodale bereikbaarheid en parkeervoorzieningen.
· Samenwerking: de samenwerking met andere organisaties (zoals eigenaren, omgevingsgebruikers of lokale overheden) gericht op het ontwikkelen van een Winning Workplace.
· Cultuur en mentaliteit: de mate waarin een werkplek een inspirerende ontmoetingsplek is voor medewerkers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren? Graag! Maar de redactie keurt reacties wel eerst even goed.