13 december 2012

Voor onder de kerstboom: WakaWaka PowerDe WakaWaka is een lampje op zonne-energie dat de ambitie heeft om de 1,5 miljard mensen die afhankelijk zijn van gevaarlijke, giftige en vervuilende olielampjes van een betaalbaar en veilig alternatief te voorzien: de WakaWaka.

De organisatie achter WakaWaka, met als initiator Maurits Groen, introduceert nu de WakaWaka Power. De Power combineert het bestaande lampje met een oplader voor de mobiele telefoon. En natuurlijk via zonne-energie op te laden.
Deze maand vindt een zogenoemde crowdfunding campagne plaats. Het geld dat daarmee wordt opgehaald dient om de productie van het nieuwe product te financieren.

Ook nu is er een link met een goed doel. En ook ditmaal heel concreet: In Haiti zitten na de aardbeving van 3 jaar geleden nog steeds een kleine 400.000 mensen in tentenkampen, en natuurlijk zonder elektra. Afhankelijk van gevaarlijke, dure en giftige olielampen. Deze mensen gaan we helpen. Voor elke WakaWaka Power die we komende maand verkopen, schenkt de organisatie 1 WakaWaka Light (lights only) aan een Haitiaans gezin.

Hoe kun je helpen?
Registreer via de website van oneplanetcrowd en koop 1 of meer Powers. Levering vindt plaats in mei 2013.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren? Graag! Maar de redactie keurt reacties wel eerst even goed.