MVO en Circulaire Economie, iets voor uw bedrijf?

Bent u aan het nadenken over MVO of circulaire economie voor uw bedrijf? Vindt u dat uw bedrijf met meer aandacht voor mens en milieu moet handelen? Vragen uw klanten naar uw MVO-beleid, of hoort u steeds meer over de voordelen van circulaire economie?

Er komen dan nogal wat vragen op u af. Wat betekent het? Wat is het? Hoe te starten? Hoe worden medewerkers enthousiast? Hoe moeten we communiceren over MVO? Wat kost het en wat levert het op?

DuurzamerWerken
Om u alvast kennis te laten maken met MVO en circulaire economie, hebben wij DuurzamerWerken opgericht. Op deze website vindt u nieuws en inspiratie over middelen die uw werkomgeving duurzamer maken en u op weg helpen met het invoeren van een circulair model. Dat is een eerste stap.

De tweede stap is een scan. Wij ontwikkelden een scan voor MVO en een scan voor circulaire economie in uw bedrijf. Interesse? Neem contact met ons op. Op basis van de scan kunt u zien welke stappen u kunt nemen om hieraan te werken.

Met de derde stap gaat u in de praktijk aan de slag. Wij helpen u hierbij. En dit traject is maatwerk. Want duurzamer werken is voor ieder bedrijf weer anders.

Wilt u aan de slag met MVO en heeft u behoefte aan ondersteuning? Neem dan contact op met ons op, of bel ons via mobiel 06-21896986.