30 september 2010

LED Flare downlight voor kantoren

Flare downlight wordt geleverd door Etap. Voor deze LED-lamp worden individuele leds met gepatenteerde Equilum-lenzen gebruikt.

Het design verschilt van conventionele downlights. De diameter van 200 of 250 mm en de lage hoogte van 70 mm laten integratie in alle soorten architectuur toe. Flare is standaard verkrijgbaar in 4 kleurontwerpen of in elke RAL kleur op aanvraag en met een kleurtemperatuur van 3000K of 4000K.

Breedstralend
Flare-downlights zijn breedstralend, waardoor minder armaturen nodig zijn voor een gelijkmatige verlichting van de ruimte.

Flare levert een armatuurlichtstroom tussen 1200 lumen (18 leds) en 2600 lumen (35 leds), het equivalent van de armatuurlichtstroom van een 1x26 W tot een 2x26 W downlight. De gepatenteerde Equilum-lenzen houden de verblinding binnen comfortabele grenzen, met een verblindingslimiet (UGR) = 19. Flare voldoet aan de eisen van EN12464-1 voor kantoren.

6 jaar garantie voor Flare-downlights
ETAP meldt dat ze veel aandacht hebben besteed aan de warmtehuishouding van de Flare-downlight. Hierdoor blijft de junctietemperatuur van de leds onder 65°C, wat de verwachte levensduur aanzienlijk verhoogt. ETAP geeft daarom 6 jaar garantie op de Flare-downlight (4 jaar op de driver).

1 opmerking:

  1. Ik heb een vriend die maar niet kan ophouden over zijn plannen om zijn tuin van led verlichting te voorzien met downlighter led lampen. Ik neem aan dat er vast en zeker zulke types als hem in menig kantoor in NL rondlopen hihi.

    BeantwoordenVerwijderen

Reageren? Graag! Maar de redactie keurt reacties wel eerst even goed.