08 april 2011

Eerste aanmeldingen binnen voor Winningworkplace Award

Jones Lang LaSalle lanceert de website winningworkplace.nl. Op deze website kunnen kantoorgebruikers zich aanmelden als kandidaat voor de Winning Workplace Award. In de Occupier Special is meer te lezen over de achtergrond van de Award.

Deze onlangs geïntroduceerde vastgoedprijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt aan een kantoorgebruiker die op een vooruitstrevende en innovatieve manier invulling geeft aan huidige en toekomstige huisvestingstrends.

De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen, waaronder het hoofdkantoor van SNS Reaal in Utrecht en de vestiging van het kantoorconcept Spaces aan de Zuidas in Amsterdam.

Winnaar bekend tijdens Provada
Winning Workplaces kunnen op de website worden aangemeld. Van alle aanmeldingen nomineert de jury er vijf. Vervolgens kan er tot en met 30 mei op deze vijf genomineerden worden gestemd. De winnaar wordt bepaald door het aantal stemmen en het oordeel van de jury. Die beoordeelt de aanmeldingen op de volgende vier hoofdonderdelen: gebouw en werkplek, cultuur en mentaliteit, locatie en samenwerking.

De Award wordt uitgereikt op dinsdag 7 juni 2011 tijdens de Winning Workplace Lunch van Jones Lang LaSalle op Provada, de jaarlijkse vastgoedbeurs in de RAI in Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren? Graag! Maar de redactie keurt reacties wel eerst even goed.