07 juni 2011

Vodafone winnaar van de eerste Winning Workplace Award

Een onafhankelijke jury heeft samen met het publiek Vodafone uitgeroepen tot winnaar van de Winning Workplace Award van Jones Lang LaSalle.

Tjeu Verheijen, projectmanager ‘The Changing Workplace’ van Vodafone: “We zijn bijzonder trots op deze onderscheiding die we zien als een erkenning van onze visie dat ons kantoorpanden moet bijdragen aan een beter leefritme van medewerkers. We werken niet alleen in hele mooie kantoorgebouwen, maar we hebben vooral een omgeving gecreëerd die aansluit bij de eisen van deze tijd. Dat onze kantoren nu officieel ‘Winning Workplaces’ genoemd mogen worden is fantastisch en een enorme steun in de rug voor iedereen bij Vodafone om te blijven inspelen op de veranderende behoeften van de mensen die in onze kantoren werken, nu en in de toekomst.”

De jury heeft haar oordeel gebaseerd op de mate waarin en de manier waarop kantoorgebruikers inspelen op nieuwe huisvestingstrends en de sterk veranderende behoefte van medewerkers. Aspecten waarop de genomineerden zijn beoordeeld zijn gebouw en werkplek, locatie, samenwerking met derden, cultuur en mentaliteit.
Het oordeel van de jury is gecombineerd met het resultaat van de stemming op internet door het publiek. De andere genomineerden voor de Winning Workplace Award waren KPN, Oracle, SNS Reaal en TCN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren? Graag! Maar de redactie keurt reacties wel eerst even goed.