11 oktober 2012

Het beste van Orgatec bij #osma

Kantoormeubilair trending topic op twitter? Het beste van de Orgatec 2012 in 1 overzicht?
Volg en doe mee met Orgatec Social Media Award. Live van de Orgatec.
 
#Osma brengt je dagelijks beeldmateriaal van de Orgatec.

Wat is de #OSMA?

Iedere standhouder krijgt 1 foto en 1 tweet (100 karakters max) ter beschikking om zijn meest duurzame, meest spectaculaire, meest innovatieve product of dienst onder de aandacht te brengen. Iedere avond worden alle foto´s van die dag online gezet en gedeeld via twitter, blog´s, facebook en pinterest. Aan het eind van de Orgatec maken we de balans op. Wie is het meest besproken in social media: Wie heeft de meeste likes, de meeste retweets, de meeste pins.

De meest gesharede inzending wint de Osma – Orgatec Social Media Award

De winnaar wint de Orgatec Social Media Award –Een symbolische prijs natuurlijk, maar ook een jaar lang een advertentie op de homepage van Officenieuws. Belangrijker dan die advertentie is de wetenschap dat je product gekozen is door je potentiële klanten als meest opvallende product van de Orgatec 2012.

Hoe doe je mee?

  1. Meld je aan via osma@officenieuws.com en we komen op je stand langs voor één foto en één tagline van max. 100 karakters per stand . Geef de naam van het bedrijf, je standnummer en de contactpersoon in de mail. Ergens tijdens de Orgatec komen we langs. Plaatsing op onze blog´s gegarandeerd.
  2. Deel je eigen foto en tweet van max 100 karakters tijdens de Orgatec via twitter en voeg de hashtag #osma toe. Plaatsing niet gegarandeerd

Wie zitten in de organisatie van de OSMA?

Waar kan ik de inzendingen vinden?

De inzendingen voor de Osma worden in ieder geval geplaatst op soyouknowbetter.com | Officenieuws.com en duurzamerwerken.nl
Een overzicht van alle online plaatsingen volgt binnenkort.

Join #OSMA – Maak kantoormeubilair trending
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren? Graag! Maar de redactie keurt reacties wel eerst even goed.