27 november 2012

Social Media Award op de Vakbeurs Facilitair 2013
Het is toch zonde. Je betaalt veel geld voor een plekje op de vakbeurs Facilitair. Huur voor de plek, een stand is ook niet goedkoop, om maar niet te spreken over alle man-/vrouwuren die er in gaan zitten. En de enigen die het zien zijn de bezoekers die in korte tijd alles moeten bekijken op de beurs. Dan hoop je natuurlijk dat iedere mogelijk geïnteresseerde bezoeker ook even bij jou langskomt, maar je weet al dat dat niet gaat werken.
Zou het niet mooi zijn als je ook de niet-bezoekers meer kon vertellen over jouw ene unieke product. Jouw geweldige propositie. Niet alleen in die ene week van de Facilitair maar blijvend? Daarom organiseren we #SMAf


In navolging van het succes van de #osma met meer dan 16.000 bekeken paginas en honderden shares tijdens de Orgatec organiseren we nu de #SMAf tijdens de vakbeurs facilitair 2013.

Het principe is wederom simpel: 1 foto | 1 tagline

De meest gesharede foto wint de #SMAf : De Social Media Award facilitair bestaande uit eeuwige roem en een jaartje gratis reclame op Officenieuws.com

Nieuw in deze uitvoering is dat je naast je foto en je tagline ruimte krijgt om meer te vertellen over het waarom van de foto. Waarom is juist dat product interessant, of waarom is juist die dienst uniek?
Maximaal 150 woorden om een korte toelichting op je foto te geven.

Meedoen is eenvoudig. Zie onderstaand schema:Hoe meld ik me aan?


Meld je aan via info@officenieuws.com en we komen op je stand langs voor één foto en één tagline van max. 100 karakters per stand (zorg dat je de uitgebreide tekst reeds klaar hebt of gemaild hebt) . Geef de naam van het bedrijf, je standnummer en de contactpersoon in de mail. Ergens tijdens de Orgatec komen we langs. Plaatsing op onze blog´s gegarandeerd.
Deel je eigen foto en tweet van max 100 karakters tijdens de Orgatec via twitter en voeg de hashtag #osma toe. Plaatsing niet gegarandeerd
Stuur je foto, tweet en tekst van max 150 woorden naar info@officenieuws.com en we kijken of we hem mee kunnen nemen in de overzichten.


Wie zitten in de organisatie van de SMAf?

De #SMAf is een initiatief van Bastiaan Brouns van Sourceyour – Yvonne Keijzers van DuurzamerWerken en Frans Sijtsma van Officenieuws.

Waar kan ik de inzendingen vinden?

De inzendingen voor de SMAfworden in ieder geval geplaatst op www.soyouknowbetter.com | www.officenieuws.com en deze blog, en verspreid via o.a. twitter, facebook, pinterest , linkedin, google+

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren? Graag! Maar de redactie keurt reacties wel eerst even goed.