11 april 2013

Help je mee werkomgevingen duurzamer te maken?

Hoe krijgen we het voor elkaar alle werkomgevingen duurzamer te maken? Daarvoor wil ik  alle volgers en bezoekers van DuurzamerWerken en Duurzaam Kantoor bij elkaar brengen in het PULSE platform. Het platform kan dan de kracht van het  netwerk gebruiken om dingen voor elkaar krijgen.

Waarom is PULSE belangrijk?
We lopen in Nederland hopeloos achter op het gebied van CO-2 vermindering. Doelen die binnen EU zijn afgesproken, worden niet gehaald. Aandacht voor duurzaamheid op de werkplek zorgt ervoor dat er bewustwording komt. En dat is stap 1. Het PULSE netwerk kan helpen dit voor elkaar te krijgen. Bovendien kunnen de talenten binnen de groep best eens gaan zorgen voor interessante oplossingen, waar we nu nog niet aan denken!

Bovendien is duurzaamheid ook voor werkgevers interessant. Kijk maar hier voor 10 redenen voor een duurzaam kantoor.

Wat krijg jij van PULSE?
Wanneer iedereen in het netwerk tijd, ideeën en spullen aan elkaar beschikbaar stelt om gezamenlijke doelen te bereiken, krijg je toegang tot kennis en kunde van heel veel professionals; een groot netwerk; ondersteuning bij het behalen
van je MVO-doelstellingen; lol van (sociale) overwaarde; je leert samenwerken op een vernieuwende manier en vergroot de (duurzame) zichtbaarheid van je bedrijf.

Help je mee van PULSE een krachtig platform te maken? Op 16 mei is de eerste Brainstormbijeenkomst in Eindhoven. Kom je ook? Meld je dan hier aan!

Plaats en tijd:
Je bent welkom van 14.00 uur bij Regelrecht buro van ideeën, Torenallee 30-02, Apparatenfabriek, 5617 BD Eindhoven.

PULSE is een initiatief van DuurzamerWerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren? Graag! Maar de redactie keurt reacties wel eerst even goed.