21 september 2010

Ahrend Clipline naar Japan

Ahrend Clipline, de loungestoel voor toepassing in informele werkomgevingen en thuis, krijgt een plek in Japan tijdens Designtide Tokyo 2010. De stoel is onderdeel van 'LLove', een tijdelijke hoteltentoonstelling.

In zijn studio in Kashihara (Japan) ontwierp designer Frans de la Haye de Clipline loungestoel. Eén simpele lijn, die zich laatvertalen in uiteenlopende uitvoeringen en materialen, van hard naar zacht en van hoog naar laag.

De keuze van de organisatie viel op de SOFT in grijs en roze en de SOLID in eiken en bamboe. In hun beleving sluit Clipline perfect aan op zijn inrichtingsconcept en de Japanse vormtraditie.

LLove is een initiatief van Suzanne Oxenaar, creatief directeur van LLoyd Hotel Amsterdam en wordt actief ondersteund door Nederlandse Ambassade in Tokyo en diverse sponsoren.

LLOVE vindt plaats van 22 oktober tot 22 november 2010, met een opening voor de media op 22 oktober. Op 27 oktober is er de opening voor de deelnemers en ontwerpers in de aanwezigheid van de vertegenwoordiging van de Nederlandse Ambassade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren? Graag! Maar de redactie keurt reacties wel eerst even goed.