19 augustus 2012

Plezier in sport op Nemo Sportlab

Van Nemo kreeg ik de vraag of ik een blog wilde schrijven over hun zomertentoonstelling Sportlab. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar wat heeft dat met Duurzame werkplekken te maken? Toch meer dan je denkt. Dus toog ik, samen met mijn dochter Suzie, op de warmste zaterdag van het jaar naar Nemo om te zien hoe kinderen het Sportlab ervaren.

Innovaties
Duurzame werkplekken hebben alles te maken met innovaties. Bedrijven die koploper zijn op het gebied van duurzaamheid, moeten innoveren om de beste, slimste en duurzaamste oplossing te bedenken. Zonder innovaties komt duurzamer werken niet van de grond.

Innovaties zijn ook van wezenlijk belang in het leven van topsporters.
Want nieuwe materialen kunnen de sporter net weer iets sneller te maken dan de concurrent.

Fitte werknemers
Duurzame werkplekken hebben ook alles te maken met een duurzaam personeelsbeleid, waarbij oog is voor de fitheid van medewerkers. Om ervoor te zorgen dat ook toekomstige genereraties fit zijn en blijven, is het belangrijk dat ze kennis maken met en plezier beleven aan sport.

Deze zomer probeert Nemo zowel het innovatieve van de sport als het plezier in de sport over te brengen aan kinderen. Bekijk onze Pinterestboard om te zien of dat lukt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren? Graag! Maar de redactie keurt reacties wel eerst even goed.