18 april 2011

Samenwerken en concentreren met c:scape

Volgens onderzoek ontstaan 70 procent van de ideeën op de werkvloer tijdens samenwerking ( US Workplace Survey). En uit het IPSOS-onderzoek van Steelcase blijkt dat problemen oplossen, leren, kennis delen en innoveren het beste resultaat oplevert als er wordt samengewerkt in kleine teams die informeel met elkaar communiceren.

c-scapeSteelcase lanceert daarom c:scape. Dit is een werkpleksysteem dat bestaat uit vier elementen: een bureau, een opbergruimte onder het bureau, een middelhoge opbergruimte en verschillende verstelbare tussenschermen voor het aanbrengen van scheidingen.
Deze vier elementen zorgen ervoor dat er veel mogelijkheden zijn om de werkomgeving in te delen in individuele of teamruimtes en formele of informele werkplekken.
Elk onderdeel van het werkpleksysteem is zo ontworpen dat zowel individuen als kleine groepen die aan de c:scape werken kunnen excelleren in hun werk.

Het bureau kan naar voren worden geschoven om een ingebouwde verbindingszone te onthullen. Deze verbindingszone geeft gebruikers toegang tot opbergruimte, persoonlijke eigendommen en technologieën. Via de verbindingszone kunnen gebruikers ook de verschillende tussenschermen bedienen om meer individuele of juist gedeelde werplekken te creëren.

In de producten van Steelcase spelen milieuoverwegingen een belangrijke rol bij productie, keuze voor stevige materialen, transport, gebruik, en hergebruik. Het bedrijf verwierf met zijn Think stoel in 2006 in de Verenigde Staten het eerste Cradle to Cradle certificaat dat ooit is uitgegeven.

Bekijk de video

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reageren? Graag! Maar de redactie keurt reacties wel eerst even goed.